Buitenverlichting

Buitenverlichting kopen

Bent u op zoek naar stijlvolle buitenverlichting?

Nostalux biedt u een ruime keuze buitenverlichting, in allerlei soorten en stijlen. En dat al meer dan 50 jaar! Verlichting maakt uw tuin pas echt compleet. Praktisch (uw tuin wordt verlicht daar waar u dat wilt), maar ook zeer stijlvol waardoor u zich met uw tuin onderscheidt van andere tuinen.

Soorten buitenverlichting

In de grote showroom in Zwaagdijk, maar ook in de webshop van Nostalux, vindt u meer dan 1.500 buitenverlichting. Klassieke, landelijke of nostalgische buitenverlichting, maar ook moderne en design verlichting zit het assortiment. Specifieke lampen zoals hanglampen, kettinglampen, tuinlantaarns, stallampen of spots kunt u ook bij Nostalux bestellen. Neem een kijkje in de webshop en maak uw keuze. Goed om te weten is dat u uw bestelling snel in huis heeft; zij hebben bijna alles op voorraad. En als u voor minimaal 25 euro bestelt, nemen zij de verzendkosten hun rekening! Buitenverlichting kopen

 

Meer dan buitenverlichting?

Gaat u uw tuin voor het eerst inrichten of juist helemaal opnieuw? Op de website van Nostalux kunt u terecht voor meer dan verlichting. Brievenbussen, zonewijzers, deurroosters, stalramen, vlaggenstokhouders, naamborden en huisnummers. Noem het maar en ze hebben het in huis.
Zo kunt u alles goed op elkaar afstemmen, in 1 stijl.

Top