Zonnewijzer

Zonnewijzer

Zonnewijzer als sierlijk tuinornament

Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges. Sinds 1500 voor christus was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes.

Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in uw tuin of bij uw bedrijf. U vindt hier online de grootste keuze aan zonnewijzers. Een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen. Echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels.

Zonnewijzers voordelig online kopen

U zult gegarandeerd slagen met shoppen op onze site want de keuze is enorm. Een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van zult hebben!  Zonnewijzers staan prachtig  op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is het een gewaardeerd sfeerobject.